Collagen +C

 

Διατηρεί υγιείς αρθρώσεις και συνδέσμους, ενώ συγχρόνως χαρίζει ελαστικό και νεανικό δέρμα.


·      
Λιπαίνει και προστατεύει τις αρθρώσεις και τους μυς, προλαμβάνοντας τη φθορά και τη γήρανσή τους.
·      
Μειώνει τις τριβές και βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων.
·      
Προστατεύει τους χόνδρους.
·      
Διώχνει τις φλεγμονές από αρθρώσεις και μυς.
·      
Εξασφαλίζει τη διατήρηση της δομής των αρθρώσεων.
·      
Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
·      
Βοηθά στην επούλωση και στην αποτροπή της δημιουργίας ουλών.
·      
Βοηθά τα μάτια να παραμένουν καθαρά,            υγρά και υγιή.
·      
Ενυδατώνει το δέρμα , αυξάνοντας την ελαστικότητα και την αντοχή του.
·       Προλαμβάνει τις ρυτίδες.

 

  • Στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από αρθριτικά προβλήματα
  • Σε όσους επιθυμούν να φρεσκάρουν και να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα τους(μείωση ρυτίδων – νεανική όψη).
  • Σε όσους έχουν τριχόπτωση ή ταλαιπωρημένα & αδύναμα μαλλιά
  • Σε όσους θέλουν να δυναμώσουν τα νύχια τους
  • Σε όσους ασκούνται συστηματικά
  • Σε άτομα υπέρβαρα ή που αναγκάζονται να κάνουν καθιστική ζωή
  • Σε άτομα που κάνουν δίαιτα γιατί βοηθάει το μεταβολισμό τους.
  • Σε γυναίκες που έχουν πρόβλημα κυτταρίτιδας
  • Στον σύγχρονο άνθρωπο που προσέχει τόσο την εξωτερική του εμφάνιση,όσο  και την εσωτερική του ευεξία

 

 

Το κολλαγόνο + C Ρόδι συνδυάζει την απίστευτη ιδιότητα του δέρματος και από κοινού τα οφέλη της Superκολλαγόνο + C T δημιουργώντας  ένα ισχυρό συνδυασμό αντιοξειδωτικών σε ένα υπέροχο αντιγηραντικό ελιξίριο χωρίς υπερβολή .

 

Βοηθά  στο να μειώθούν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, και κρατά την υγρασία του δέρματος
Πυκνώνει λεπτά μαλλιά και διορθώνει τα άκαμπτα,  εύθραυστα  και αδύναμα νύχια.
Συντελεί στην  ενίσχυση και θρέψη των συνδέσμων , των  τενόντων και των οστων.
Αποτελεί ένα  Ισχυρό αντιοξειδωτικό συμπεριλαμβανομένων το ρόδι από το σπόρο, elderberry, και cranberry, αποτελεί ένα νόστιμο υγρό αποτελούμενο και απο μέταλλα για μέγιστη απορρόφηση.

Το κολλαγόνο είναι η ισχυρή ίνα που υφαίνει  όλο το σώμα μας για τη δύναμη και την υποστήριξη που κατέχουν το σώμα μαζί, παρόμοια με κόλλα, ακόμη ισχυρότερη. Καθώς μεγαλώνουμε, η ικανότητα του οργανισμού να παράγει πρωτεΐνες κολλαγόνου επιβραδύνετε . Αυτό είναι σημαντικό δεδομένου ότι το κολλαγόνο αποτελεί περίπου το 30% της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες μας, η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα μας, έτσι έχει νόημα για την υποστήριξη αυτής της μεγάλης διατροφικής αξίας συστατικό του σώματός μας!

Γλύκανσης με νέκταρ κάκτων, μια φυσική γλυκαντική ουσία  με χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη, σε συνδυασμό με την πλεονεκτική μείγμα από ρόδι, το πράσινο τσάι, μούρων, και elderberry, υγρό κολλαγόνο + C T ρόδι παρέχει ένα νόστιμο συμπλήρωμα κολλαγόνου. Ρόδι ellagic οξύ και πολυφαινόλες πράσινου τσαγιού (EGCG) παρέχει ένα ισχυρό συνδυασμό αντιοξειδωτικών. Με τα οφέλη απορρόφηση των ιόντων μετάλλων, υγρό κολλαγόνο + C T Ρόδι παρέχει την τελευταία λέξη της συνολικής υγείας του σώματος. Και έχουμε συμπεριλάβει ένα ουσιαστικό εταίρο για τη σύνθεση κολλαγόνου, βιταμίνη C. Αυτό το ζωτικής σημασίας θρεπτικό συστατικό βοηθά στην οικοδόμηση του κολλαγόνου σε όλο το σώμα.

Το κολλαγόνο + C T ρόδι είναι πλούσιο σε υδροξυπρολίνη και hydroxylysine, δύο βασικά αμινοξέα συγκεκριμένα μόνο για το κολλαγόνο και ιδιαίτερα σημαντικά για την παραγωγή κολλαγόνου. Το κολλαγόνο τύπου 1 & 3 του κολλαγόνου + C T ρόδι συμβάλλει στη στήριξη του κολλαγόνου σε τένοντες, τους συνδέσμους, τα μαλλιά, το δέρμα, τα νύχια και άπαχο μυς για τον έλεγχο του βάρους. Αυτά τα δύο είδη κολλαγόνου είναι τα κύρια είδη που βρέθηκαν σε συνδετικό ιστό που αποτελούν το 90% της συνολικής περιεκτικότητας σε κολλαγόνο του σώματος! Επιπλέον, κολλαγόνο + C T Ρόδι τύπου 1 & 3 παραλληλισμούς γενετικά το αμινοξύ οξύ δομή του κολλαγόνου το ίδιο το σώμα μας και υδρολύεται η οποία δημιουργεί ένα χαμηλού μοριακού βάρους που επιτρέπει τη μέγιστη απορρόφηση. Στην πραγματικότητα, του έχουν δείξει ότι τα άτομα που υδρολύεται κολλαγόνου θα βιώσουν το 90% απορρόφηση στην κυκλοφορία του αίματος, όπου εμφανίζονται κυτταρικές αλλαγές! Αποτελεί ενα θαυμα για την σωστή λειτουργεια της καρδιάς αφού μειώνει την χοληστερόλη και τονωνει τον καρδιακό μύ !

Μερικά από τα οφέλη της για τη συμπλήρωση με Super κολλαγόνο T περιλαμβάνει το σώμα που τρέφονται με κολλαγόνο τύπου 1 & 3, όπου είναι ελλιπείς και στη συνέχεια Σούπερ Κολλαγόνου T λειτουργεί ως αγγελιοφόρος για να προκαλέσει τη σύνθεση νέων ινών κολλαγόνου. Αποδεδειγμένα  η πληθώρα των παροχών αρχίζει εντός τριών εβδομάδων από την συνεπή χρήση του .

 

 

 

 

 

 

 

comi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>