Λεμφικό μασάζ

Λεμφικό μασάζ

Tεχνική μάλαξης που εστιάζεται στα λεμφικά αγγεία, τους λεμφικούς αδένες και το λεμφικό υγρό, με αποτέλεσμα τη διευκόλυνση και ανακούφιση του λεμφικού συστήματος.
Το λεμφικό σύστημα είναι ουσιαστικό σαν σύστημα αποβολής του σώματος από τα βακτηρίδια και τις τοξίνες. Οι κορεσμένες διαβάσεις της λέμφου μπορούν να προκαλέσουν ανισορροπία, πόνους, και συμπτώματα όπως τη γρίπη.

Το λεμφικό μασάζ βοηθά να βγάλει από το αδιέξοδο το λεμφικό σύστημα. αυτή η μορφή μασάζ βοηθά το σώμα για να θεραπευθεί από πολλές κοινές ασθένειες. Όπως με τα περισσότερα μασάζ, είναι ζωτικής σημασίας να καταναλωθεί σημαντική ποσότητα νερού μετά από ένα λεμφικό μασάζ. Κύριος στόχος της λεμφικής μάλαξης είναι η διέγερση των λεμφαδένων με ειδικές τεχνικές, σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.

το Λεμφικό Μασάζ βοηθά :
Κυτταρίτιδα
Τοπικό Πάχος
Πρησμένες Γάμπες
Δερματολογικά Προβλήματα
Πρόληψη Ρυτίδων
Απλή Ακμή
Βελτίωση Ουλών μετά από αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις

Λεμφοιδήματα και φλεβικά οιδήματα
Τραύματα
Χρόνιες Φλεγμονές
Παθήσεις του Πεπτικού
Κατακράτηση Υγρών
Παθήσεις του Συνδετικού Ιστού (ρευματισμοί, αρθρίτιδες, αρθροπάθειες)
Νευρολογικά Προβλήματα
Παθήσεις Ω/λα και Οφθαλμολογικές
Ημικρανίες, στρες
Αϋπνίες .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>