Ε light ! ερωτήσεις και απαντήσεις!

E-Light

E-Light είναι το νέο πολυμηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζει την τεχνολογία IPL και RF (ραδιοσυχνότητες) και ήρθε να λύσει τα προβλήματα που υπήρχαν με τα Laser και IPL.


Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ E-Light (ηλεκτροφώς) και Laser ή IPL (έντονο παλμικό φως);

Είδος μηχανήματος

Μηχανήματα Laser ή IPL (έντονο   παλμικό φως)

E-Light (ηλεκτροφώς)

Πως λειτουργεί

Το δέρμα απορροφά την ενέργεια του φωτός επιλεκτικά. Το δέρμα αντιστέκεται με διαφορετικό τρόπο στην απορρόφηση της   ενέργειας του φωτός επειδή οι RF στέλνουν την ενέργεια του   φωτός βαθύτερα στο δέρμα.

Σύγκριση

1) Δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα   αποτρίχωσης στις ανοιχτόχρωμες τρίχες.2) Η επιδερμίδα απορροφά την ενέργεια του φωτός. Ο κίνδυνος είναι   μεγάλος για το σκούρο δέρμα. Το βάθος διείσδυσης δεν είναι περισσότερο από 4mm (χιλιοστά).3) Μόνο το 30%-40% της ενέργειας απορροφάται, ενώ το άλλο επιστρέφεται πίσω   και διαθλάται. 1) Κατάλληλο για την αντιμετώπιση όλων των αποχρώσεων τρίχας,   συμπεριλαμβανομένων ακόμη κι αυτών με μικρή διαφορά από το χρώμα του   δέρματος.2) Η ενέργεια πηγαίνει   κατευθείαν στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Η χρωστικές ουσίες της επιδερμίδας δεν απορροφούν την   ενέργεια, έτσι ώστε η ενέργεια μπορεί να δράσει στα σκουρόχρωμα δέρματα με ασφάλεια.3) Μέγιστο βάθος διείσδυσης   της ενέργειας είναι τα 15mm (χιλιοστά)   κάτω από την επιδερμίδα.4) Η ενέργεια του φωτός κυρίως ενεργεί για να ρυθμίσει τον τρόπο   αντίστασης για την αποφυγή της αντανάκλασης και διάθλασης της ενέργειας.5) Περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα των θεραπειών με IPL ή Laser.

 

 

Γιατί μπορεί το E-Light να είναι αποτελεσματικό ακόμη και στις ανοιχτόχρωμες και τις λεπτές σαν χνούδι τρίχες;

Το έντονο παλμικό φως (IPL) μπορεί να είναι εξαιρετικά    αποτελεσματικό στις σκουρόχρωμες τρίχες, αλλά οι ανοιχτόχρωμες και  λεπτές τρίχες παραμένουν ακόμη ένα μεγάλο πρόβλημα. Για   παράδειγμα το  χνούδι στο άνω χείλος,   ο εξοπλισμός IPL πριν μπορούσε μόνο να  παράγει έντονο παλμικό φως το οποίο δρα στο σώμα της τρίχας. Το σώμα  της τρίχας   απορροφά την ενέργεια του φωτός που αλλάζει σε θερμική  ενέργεια και μεταδίδεται στη ρίζα για να καταστρέψει το θύλακα της  τρίχας. Εάν το   πάχος της τρίχας είναι λεπτό και το χρώμα της είναι  ανοιχτό, η απορροφώμενη ενέργεια δεν θα είναι αρκετή για να καταστρέψει  τον θύλακα   της τρίχας. Το σύστημα αφαίρεσης ρυτίδων   του E-light  παράγει έντονο παλμικό φως, την ίδια στιγμή δρα   απευθείας στο θύλακα  της τρίχας μέσω των ραδιοσυχνοτήτων RF, οι οποίες μπορεί να πάνε σε  βάθος 4-15 χιλιοστών κάτω από την   επιδερμίδα. Σε αυτή την περίπτωση,  διακρίνονται τα αποτελέσματα στις λεπτές, ανοιχτόχρωμες, ξανθές και  άσπρες τρίχες.

 

Έχω ήδη ολοκληρώσει μια περίοδο θεραπειών αναζωογόνησης δέρματος με E-Light και πήρα ένα καλό αποτέλεσμα, το δέρμα μου έγινε λευκότερο και οι ρυτίδες λειάνθηκαν. Τώρα με ανησυχεί το πώς να διατηρήσω το πετυχημένα αποτελέσματα και να προλάβω την επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση;

Μετά την εφαρμογή μιας σειράς θεραπειών E-Light (ηλεκτροφώς), τα δερματικά προβλήματα θα έχουν βελτιωθεί φυσιολογικά, αλλά η διαδικασία γήρανσης του δέρματος δεν θα σταματήσει, έτσι η E-Light θεραπεία δεν μπορεί να γίνει μια φορά και να κρατήσει για πάντα. Τα αντηλιακά και η διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής είναι ένα από το πιο σημαντικά μέτρα για την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Διαφορετικά η διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφικής πρόσληψης και η διατήρηση του δέρματος καθαρού και περιποιημένου θα βοηθήσει επίσης το δέρμα σας πιο υγιές και φωτεινό και θα επιτρέψει στα θεραπευτικά αποτελέσματα του E-Light να διατηρηθούν για μεγαλύτερο διάστημα.

 

 

Έχω πολλές μικρές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα μου, αλλά και κάποια χαλάρωση του δέρματος του προσώπου, θα μπορούσαν να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που επιθυμώ μέσω της θεραπείας αναζωογόνησης δέρματος με E-Light;

Οι άνθρωποι έχουν ρυτίδες και χαλάρωση του δέρματος, που οφείλεται στις ίνες κολλαγόνου μέσα στο δέρμα, που σταδιακά μειώνονται με την πάροδο της ηλικίας. Το E-Light θερμαίνει το κολλαγόνο μέσω της διέγερσης με λέιζερ και της ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων, ενεργοποιεί την προώθηση νέων ινών κολλαγόνου της αναγέννησης κολλαγόνου, ώστε να επιτευχθεί η σύσφιξη του δέρματος. Ταυτόχρονα, οι ρυτίδες σταδιακά λειαίνονται και στο τέλος, εξαφανίζονται.

 

Είναι ασφαλής οι θεραπείες αναζωογόνησης δέρματος με E-Light;

Η θεραπεία είναι πολύ ασφαλής για το δέρμα και απόλυτα ασφαλής για τον οργανισμό. Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας E-Light την κάνουν τον ασφαλέστερο τρόπος θεραπείας για όλα τα χρώματα δέρματος. Και τα αποτελέσματα των θεραπειών του E-Light είναι δύο φορές καλύτερα από την παραδοσιακή επεξεργασία φωτονίων, έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην φροντίδα του δέρματος χωρίς κανέναν κίνδυνο για το δέρμα.

 

 

Ποιοί άνθρωποι είναι κατάλληλοι για τις θεραπείες αναζωογόνησης δέρματος με E-Light;

Η θεραπείες είναι κατάλληλες για ανθρώπους που θέλουν να αφαιρέσουν τις επιδράσεις που προκαλούνται από τον ήλιο και την ηλικία στην επιδερμίδα, όπως τα μαύρα στίγματα, οι πανάδες, οι ευρειαγγείες, το κοκκινισμένο δέρμα κλπ. Η αναζωογόνηση του δέρματος περιλαμβάνει το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, τους ώμους, τα χέρια, και άλλα μέρη.

 

 

Η θεραπείες E-Light προκαλούν πόνο ή ταραχή;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να νιώσετε σύντομο πυρετό ή τσούξιμο, αυτό το συναίσθημα θα διαρκέσει μόνο μερικά δευτερόλεπτα, κανείς δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε αναισθητικά στη θεραπεία μέχρι σήμερα. Η αναπήδηση της θεραπείας E-Light δεν υπάρχει, διότι προσαρμόζει κατά κύριο λόγο το δέρμα σε ένα υγιές στάδιο αλλά δεν μπορούσε να εμποδίσει τη φυσιολογική εξέλιξη της διαδικασίας γήρανσης της δομής του δέρματος. Έτσι μετά τη θεραπεία με E-Light, το δέρμα εξακολουθεί να χρειάζεται τη συντήρηση ρουτίνας για την καθυστέρηση της γήρανσης του δέρματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>