Γίνε όμορφη σε μια ώρα , το πρόγραμμα συνδιάζει e light and Rf [ραδιοσυχνότητες]

Ραδιοσυχνότητες (Radio Frequency)

Προδιαγραφές Σύστημα σύσφιξης του δέρματος με Ραδιοσυχνότητες (RF) και ψυκτικό κεφαλής
1. Αρχή της Θεραπείας
Ραδιοκύματα (δηλ. ηλεκτρικά και μαγνητικά κύματα) υψηλής συχνότητας (δηλ. περισσότερα από 10.000 φορές το δευτερόλεπτο) διαπερνούν την επιδερμίδα και προκαλούν την έντονη κίνηση των μορίων του νερού στα κύτταρα πέρα δώθε με αποτέλεσμα την άμεση παραγωγή κολλαγόνου και το εμπλουτισμό του δερματικού ιστού με αυτό. Η κίνηση παράγει ελεγχόμενη θερμότητα που οδηγεί σε συρρίκνωση του κολλαγόνου και την παραγωγή νέου κολλαγόνου και συνεπώς αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας. Σαν αποτέλεσμα, το δέρμα συσφίγγεται ,και οι ρυτίδες σταδιακά μειώνονται.
Στην αισθητική και τη δερματολογία χρησιμοποιούνται οι μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες. Οι διπολικές κυρίως στο πρόσωπο και το λαιμό και οι μονοπολικές στο σώμα.

2. RF Εφαρμογές:
1. Σύσφιξη του δέρματος,
2. Βελτίωση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος
3. Εξαλείφει τις λεπτές και βαθιές ρυτίδες
4. Βελτίωση του μεταβολισμού του δέρματος.
5. Προσδιορισμός και σύσφιγξη του περιγράμματος του προσώπου και ελαχιστοποίηση της φλεγμονής
6. Σύσφιγξη των πόρων του δέρματος
7. Σχηματισμός όμορφων γραμμών και γωνιών στο σχήμα του προσώπου.

3. Πρόσωπο: λεπτές γραμμές, ρυτίδες στο μέτωπο, γραμμή κάτω από τα μήλα του προσώπου, ρυτίδες γύρω από τα χείλη, χαλάρωση στο λαιμό, διπλοσάγονο, λείανση επιδερμίδας.
Μάτια: οι ραδιοσυχνότητες είναι αποτελεσματικές για τα κρεμασμένα βλέφαρα, τις ρυτίδες στο «πόδι της χήνας», τις ρυτίδες και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.
Στήθος: Ενίσχυση σχήματος στήθους: καλλωπισμός και ενίσχυση της του σχήματος των στηθών.
Σώμα: σφίξτε το χαλαρό δέρμα των βραχιόνων, της μέσης, της κοιλιάς και των ποδιών και τη γραμμή της εγκυμοσύνης.

4. Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του προϊόντος:
1.Σε συνδυασμό με έντονο παλμικό φως στα μηχανήματα E-Light: μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση της ακμής, και την αναζωογόνηση του δέρματος, εκτός από τις λειτουργίες για την αφαίρεση ρυτίδων, τη λεύκανση του δέρματος και την ανόρθωση του δέρματος.
2. Επικινδυνότητα συστήματος:. Εάν ο χειριστής δεν το χρησιμοποιεί με το σωστό τρόπο, θα σταματήσει αυτόματα η λειτουργία του.
3. Μεγάλα και μικρά μεγέθη θεραπευτικών κεφαλών:. Δύο διαφορετικά μεγέθη κεφαλών που χρησιμοποιούνται για θεραπείες προσώπου και σώματος, ώστε να κάνουν τη θεραπεία αποτελεσματική και ευέλικτη.
4. Ακριβής έλεγχος της ενέργειας:. Η ενέργεια στην θεραπευμένη περιοχή θεραπείας ελέγχεται αυτόματα από μικρό-σύστημα ψηφιακού ελέγχου
5. Ασφαλές και αξιόπιστο:. Οι ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν μόνο το κολλαγόνο στο δέρμα, το καλό σύστημα ψύξης ψύχει την επιδερμίδα και κάνει τη θεραπεία απόλυτα ασφαλή.
6. Καλά αποτελέσματα :. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα που αποδεικνύονται από κλινικές δοκιμές, κυρίως για τη σύσφιξη της επιδερμίδας, τον καλλωπισμό του μαστού και τη δημιουργία στήθους.
7. Απλή επισκευή: Έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε η επισκευή να είναι εύκολη και απλή.
Οι ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα ασφαλής για τον ανθρώπινο οργανισμό, και άμεσα αποτελεσματικές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>