Laser Physiotherapy – E Light IPL-RF

Θεραπεία/Περιποίηση με Laser

 

Laser νέας τεχνολογίας

Η τεχνολογία τύπου Laser έχει εξελιχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια για να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις όχι μόνο στην καταπολέμηση της τριχοφυΐας, αλλά και σε προβλήματα που παρουσιάζονται στην επιδερμίδα του προσώπου και στο σώμα.

Laser ευρυαγγειών

Η θεραπεία Laser ευρυαγγειών είναι μια μη χειρουργική μέθοδος που μέσω της  εφαρμογής  διοδικού  Laser επιτυγχάνει τη βελτίωση των ευρυαγγειών  που  εμφανίζονται  κυρίως  στα  πόδια και  αποτελούν  ένα  από  τα  συχνότερα  αισθητικά  προβλήματα  που  απασχολούν  τις  γυναίκες. Η θεραπεία Laser ευρυαγγειών  εξασφαλίζει τη βελτίωση ή ακόμα και την απαλοιφή των ευρυαγγειών που εμφανίζονται στα κάτω άκρα. Oι  ευρυαγγείες,  οι  γνωστές μπλε  και  κόκκινες «αραχνούλες» που  εμφανίζονται  κυρίως  στα  πόδια,  αποτελούν  ένα  από  τα  συχνότερα  αισθητικά  προβλήματα  που  απασχολούν  τις  γυναίκες. Το  πρόβλημα  αυτό  που  ξεκινάει  σε  μικρό  βαθμό,  σε  νεαρή  ηλικία (ειδικά  όταν συνυπάρχει και  κληρονομικότητα),  γίνεται  πιο  έντονο  κατά  τη  διάρκεια  της  εγκυμοσύνης, επιβαρύνεται  με  την  ορθοστασία  και  συνήθως  έχει  αργή,  αλλά  βαθμιαία  επιδείνωση.

Laser Αποτρίχωσης

Η θεραπεία Laser αποτρίχωσης είναι μια μέθοδος εξαιρετικά  αποτελεσματική  και  ασφαλής για την αφαίρεση  της  ανεπιθύμητης  τριχοφυΐας μέσω της εφαρμογής  διοδικού  Laser σε συνδυασμό  με  ραδιοσυχνότητες (RF). Η θεραπεία Laser αποτρίχωσης εξασφαλίζει την αφαίρεση  της  ανεπιθύμητης  τριχοφυΐας και μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Laser σύσφιξης προσώπου

Η θεραπεία Laser ST είναι μια μη χειρουργική μέθοδος που μέσω της χρήσης της υπέρυθρης ενέργειας και των ραδιοσυχνοτήτων RF επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, ενώ ταυτόχρονα απαλύνει τις ρυτίδες δίνοντας  στο  πρόσωπο  πιο  νεανική  όψη  και  υφή. Η θεραπεία Laser ST εξασφαλίζει τη βελτίωση των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, απαλύνει τις βαθιές ρυτίδες (μεσόφρυο, οριζόντιες γραμμές μετώπου, ρινοπαρειακές ρυτίδες,  άνω χείλος, πόδι της χήνας) και ταυτόχρονα επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος στο πρόσωπο και το λαιμό.

Laser φωτοανάπλασης

Η θεραπεία Laser SR  είναι μια μη χειρουργική μέθοδος η οποία, μέσω της χρήσης του συνδυασμού  έντονου  παλμικού  φωτός (IPL)  και  ραδιοσυχνοτήτων  (RF),  επιτυγχάνει τη φωτοανάπλαση και   μειώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης,  που δημιουργούνται με το πέρασμα των ετών.  Η θεραπεία Laser SR εξασφαλίζει τη βελτίωση των σημαδιών της φωτογήρανσης,  που δημιουργούνται με το πέρασμα των ετών,  όπως πανάδες και δυσχρωμίες, ευρυαγγείες, συρρίκνωση των πόρων και αναζωογονεί το δέρμα  επαναφέροντας  την  νεανική  εμφάνιση στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Laser Ακμής

Η θεραπεία Laser ακμής είναι μια μη χειρουργική μέθοδος η οποία, μέσω της χρήσης του συνδυασμού έντονου  παλμικού  φωτός  με ραδιοσυχνότητες, επιτυγχάνει την αντιμετώπιση των σημαδιών της ακμής. Η θεραπεία Laser ακμής εξασφαλίζει τη βελτίωση των σημαδιών της ακμής. Η ακμή είναι μία χρόνια φλεγμονή του τριχοσμηγματογόνου αδένα. Είναι σχετική με τις ορμονικές μεταβολές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εφηβείας, αλλά πλέον είναι και αρκετά συχνή μετά την ηλικία των 30 προσβάλλοντας και τα δύο φύλα εξίσου. Οι τρίχες, το σμήγμα και τα κερατινοκύτταρα, συσσωρεύονται στον εκφορητικό πόρο του τριχοθύλακα, τον φράζουν, και εμποδίζουν τη ροή του σμήγματος να φθάσει στην επιφάνεια του δέρματος, με αποτέλεσμα την αρχή δημιουργίας φαγεσώρων.  Στη  διαδικασία  αυτή  εμπλέκεται  και  το  προπιονικό  βακτήριο  που  επιτείνει τη  φλεγμονή.

 

 

Θεραπεία με Laser

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της καθημερινής μας ζωής που έχουμε να αντιμετωπίσουμε πόνο. Όχι μόνο τον οξύ πόνο που προήλθε λόγω τραυματισμού ή ατυχήματος, αλλά και τον χρόνιο πόνο των μυών και τένοντων – ενοχλητικός και λεπτός πόνος.

Ο πόνος μπορεί μερικές φορές να οφείλεται στην ηλικία, αλλά πιο συχνά οφείλεται σε εσφαλμένη στάση του σώματος, ή στο γεγονός ότι δεν μπορεί κάποιος να ζήσει  μια δυναμική και ενεργό ζωή. Αυτός ο πόνος γίνεται μερικές φορές απαραίτητος, και μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό, ακόμη και αν αυτό υπονομεύει την ποιότητα της ζωής μας.

Η διάφορες νέες θεραπείες με τη χρήση Laser, είναι σύγχρονες και προηγμένες προσεγγίσεις για τη θεραπεία του πόνου. Προσφέρουν μια ταχεία, απλή, ασφαλή, και μη επεμβατική λύση για τους καθημερινούς πόνους μας. Επιπλέον, μπορούν να διεγείρουν την επούλωση των καταγμάτων, και να επιβραδύνουν την απώλεια οστού που οφείλεται σε οστεοπόρωση.

Οι κλινικές εφαρμογές των θεραπειών με τη χρήση Laser, αποσκοπούν ειδικά στη θεραπεία των οστών, των μυών και των τενόντων όπως:

• πόνος στο κροταφο-κάτω
• πόνος στον αυχένα
• πόνος ώμου
• αιματώματα
• βλάβες μυών
• οσφυαλγία
• οστεοαρθρίτιδα και χονδροπάθειες
• ινομυαλγία
• υμενίτιδα και θυλακίτιδα
• τενοντίτιδα και μερικές βλάβες τενόντων
• στρεβλώσεις και μετα-τραυματικά οιδήματα
• ‘ελκη, τραύματα, εγκαύματα, εξελκώσεις

 

 

 

 

 

 

Στο κέντρο μας γίνεται η θεραπεία με τη χρήση λέιζερ, με βάση παλμό HILT και παλμό MLS, που αναπτύχθηκε για ειδικές ιατρικές συσκευές , έτσι ώστε να είναι δυνατή η αποτελεσματική και ασφαλής θεραπεία σε διάφορες επώδυνες καταστάσεις.

 

Hilterapia

Ανακούφιση από πόνους και τραυματισμούς παρέχει μία νέα μέθοδος φυσικοθεραπείας. Πρόκειται για τη «Hilterapia», με την οποία μπορεί να μεταφερθούν σε βάθος και με απόλυτη ασφάλεια υψηλές δόσεις ενέργειας. Με τον τρόπο αυτό διεγείρονται οι ιστοί που διαφορετικά δεν θα αντιδρούσαν και θεραπεύονται επιτυχώς παθολογικές καταστάσεις, στις οποίες άλλες θεραπευτικές τεχνικές δεν θα είχαν αποτέλεσμα.

Μόνο το συγκεκριμένο σύστημα επιτρέπει την ταυτόχρονη άσκηση της φωτοχημικής, φωτοθερμικής και φωτομηχανικής δράσης του λέιζερ. Ο πόνος υποχωρεί από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και επιτυγχάνεται ίαση του ασθενούς και ανάκτηση των λειτουργιών του με λίγες συνεδρίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα θεραπείας.
Αυτή η μέθοδος μπορεί να βοηθήσει σε πολλά προβλήματα, όπως τραυματισμούς που προκαλούνται σε αθλητική δραστηριότητα, ενώ μπορεί να ανακουφίσει από πόνους και να συμβάλει στην αποκατάσταση.

Οσοι έχουν υποστεί τενοντίτιδες, επικονδυλίτιδες και διαστρέμματα ανακουφίζονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Σε σύντομο χρονικό διάστημα μειώνεται ακόμη και ο βαθύς πόνος, ενώ ο πάσχων ανακτά γρήγορα τη φυσική του κατάσταση.

Ανάλογα είναι τα αποτελέσματα σε ασθενείς με επώδυνες παθολογικές καταστάσεις του μυϊκού και οστικού συστήματος, καθώς η μέθοδος παρέχει αναλγητική, αντιφλεγμονώδη και τροφική θεραπεία σε οσφυαλγίες, αυχεναλγίες, μωλωπισμούς, τενοντίτιδες, κυστίτιδες και περιαρθρίτιδες.

Αποτελεί, επίσης, αποτελεσματική λύση για την ανάκτηση της φυσικής κατάστασης και της μειωμένης λειτουργικότητας έπειτα από χειρουργική επέμβαση ή κάταγμα. Συμβάλλει στην αποκατάσταση της ομαλότερης κινητικότητας και της καλής ποιότητας ζωής, ευνοώντας τη γρήγορη αποκατάσταση και τη γρήγορη και σταδιακή εξαφάνιση του πόνου.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα της μεθόδου έχουν αναγνωριστεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και έχουν επιβεβαιωθεί από επιστημονικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί από καταξιωμένους επιστήμονες.

 

 

MLS Laser Therapy

Στην παραδοσιακή θεραπεία με ‘λέιζερ’ το όριο που, μέχρι τώρα, δεν μπορούσε να περάσει ήταν η δυνατότητα επίτευξης τόσο του αναλγητικού αποτελέσματος με την ορθή χρήση των παλμικών εκπομπών, καθώς και την αντι-φλεγμονώδη δράση με τη χρήση κατάλληλων και συνεχείς εκπομπών.

Σήμερα θεραπεία με λέιζερ MLS επιτρέπει να ξεπεραστεί αυτό το όριο, χρησιμοποιώντας ένα νέο και προηγμένο παλμό, τον παλμό MLS, ο οποίος αποτελείται μια συντονισμένη και συγχρονισμένη εκπομπή με περισσότερους παλμούς λέιζερ, με διαφορετικά μήκη κύματος και διαφορετικούς τρόπους εκπομπής.

Το MLS λέιζερ, είναι τόσο προηγμένο που σας επιτρέπει να αποφασίσετε το πώς κάθε συνιστώσα εκπομπή θα συμβάλει στον τελικό παλμό. Είναι δυνατόν, επομένως, να δημιουργηθούν εξατομικευμένες θεραπείες, όπου μια πιο αναλγητική ή αντι-φλεγμονώδη ή αντι-οιδηματική δράση μπορεί να μεγεθυνθεί, ανάλογα με τη φύση των διαταραχών και της εξέλιξης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>